A kineziológiai kezelést oldásnak nevezzük.

Rövid beszélgetéssel kezdődik, miközben azonosítjuk a problémádat, és megfogalmazzuk a pozitív célodat, amin dolgozni fogunk. Majd egy kis adminisztráció, az oldáshoz szükséges adatok felvétele. Ezt követi a módszer bemutatása, és elmondom, hogy mi fog történni a kezelésen. Az oldás során az elülső deltaizmon dolgozunk,(ha bármilyen ok miatt nem tudjuk ezt az izmot használni akkor további 4 izom áll rendelkezésünkre az oldáshoz) hogy zavartalan legyen az információáramlás, elvégzünk néhány előtesztet. Ezek után belekezdünk a tényleges oldásba, izomteszteléssel információkat keresünk az ügyhöz. A kitesztelt eredményeket közösen átbeszéljük, majd kiderítjük, hogy milyen negatív probléma áll az ügy hátterében. Korregresszióval megkeressük a stressz/blokk forrását, oldjuk, és ha szükséges speciális korrekciós technikákkal megerősítjük az oldást.

Ezek a korrekciók mindenki számára könnyen elvégezhetők, fájdalommentesek.

Kiteszteljük, hogy szükséged van valamilyen más korrekcióra, amit otthon „házi feladatként” célszerű elvégezned, az oldás megerősítéséhez.

Egy oldás maximum 1-1,5 óra.

Ez mindig tőled függ. A tested mondja meg, hogy milyen tempóban haladjunk, mennyire tudod befogadni a változást. Általában 3 kezelés elég a változáshoz, de előfordul, hogy akár egy kezelés is elegendő, illetve 3-nál több is szükséges. Ez az ügy súlyosságától függ. Az oldások között minimum 2-3 hétnek kell eltelni, ennyi idő szükséges a változások befogadásához és lelki feldolgozásához.

Hogyan gyere oldásra?

Lehetőleg szánj rá elég időt!

Kényelmes, laza ruhába gyere! (így könnyebb lesz az esetleges korrekciókat elvégezned)

Igyál előtte elegendő vizet! ( A víz szükséges a megfelelő információáramláshoz)

Ne várd el tőlem, hogy én majd megoldom a problémádat! J Én csak az utat tudom megmutatni, az úton neked kell végigmenned!

A kineziológus alapvető etikai kötelezettsége

  • titoktartás: a kineziológiai kezelés során szerzett információkat nem szolgáltatja ki harmadik félnek
  • adatvédelem
  • megfelelő szakmai felkészültség
  • megfelelő környezet biztosítása
  • vallási, nézeti hovatartozás tiszteletben tartása
  • csak olyan mélységben tesztel, ami feltétlen szükséges az oldáshoz
  • a kliens hitrendszerének tiszteletben tartása