Stresszoldó és tanulást segítő tanfolyam

Már javában tart az iskola. Mindenkinek különböző módon sikerült beilleszkedni az új környezetbe, alkalmazkodni az iskola időbeosztásához, megszokni az új tanárokat, osztálytársakat, valamint elérni a felállított mércéket. Ezek a komoly kihívások mind stresszként hatnak a gyerekekre. Nagyon fontos a gyerekeknek megtanítani, hogyan kezeljék a mindennapi problémájukat, mert azok hatásai kihatnak későbbi életükre is. A gyermekek személyisége már az iskolás évek alatt is formálódik, így nagy figyelmet kell fordítanunk annak, hogy önképük és önbizalmuk megfelelően alakuljon, kellőképpen tudják venni az akadályokat és a velük járó feszültségeket.

motiváló kineziológia gyerektanfolyam

Azok a gyerekek akik „nem találják a helyüket és maga alá gyűri őket a stressz” kibillenek az egyensúlyukból. Ilyenkor jelentkezhetnek a viselkedési problémák, tanulási nehézségek, diszlexia, figyelemzavar.

 

motiválókineziológia békás gyerektanfolyam

A kineziológia One Brain ágának stresszoldó technikái segítségével a gyerekek olyan tudást kapnak, amivel könnyebben veszik majd az akadályokat a tanulásban és az élet más területén is. Az alkalmazott technikák segítségével elérhető, hogy jobban tudjanak figyelni, koncentrálni, gyorsabb, hatékonyabb legyen a tanulás. Gabriele Ulbrich által kidolgozott programban másképpen közelítjük meg a tanulást. Megtanítjuk a gyerekeket arra, hogyan tudják felismerni és egyszerű módszerekkel megoldani saját problémájukat. Ez egy tanulást, koncentrációt segítő, önbizalom erősítő játékos tréning, mesékkel, relaxációval, kreatív alkotással.

Motiválókineziológia gyerek tanfolyam

A tanfolyam két szintből áll; kezdő, haladó. 2X2 nap

Korosztály: 6-12 éves korig

 

 

BÉKÁS KEZDŐ TANFOLYAM

Időtartam: 1 hétvége/ szombat-vasárnap 9-14 óráig

 

Időpont: október 13-14 és november 17-18

 

Létszám: maximum 8fő

 

Helyszín: HolisticPont Budapest 1139 Petneházy utca 18/B

 

Tanfolyam ára: 22.000Ft (testvéreknek 20% , ismétlő gyerekeknek 50% kedvezmény)

 

A tanfolyami díj tartalmazza:

  • jegyzetet az otthoni tanuláshoz
  • kártyacsomagot a gyakorlatok rajzaival
  • eszközöket a kreatív foglalkozáshoz
  • mindkét napra hidegtálat, gyümölcsöket, üdítőitalokat, ásványvizet
  • egy rövid átbeszélést a szülővel a tapasztalatokról és a tanult feladatokról

 

A tanfolyamra jelentkezéskor 5000Ft előleg befizetése szükséges.

Az előleg lemondás esetén nem kerül visszafizetésre, az egy későbbi tanfolyamra beváltható.

 

A motiváló kineziológián belül segítem a gyermekeket, hogy felismerjék egyediségüket, értékeiket, illetve hogy érzelmeiket megfelelő módon tudják kezelni. Erősödik az önbizalmuk, és javul a stresszkezelő képességük.

 

Szeretettel várom a gyerekeket.

békás kineziológiai gyerektanfolyam