Hagysz magadnak elég időt?

Sokan vannak akik úgy hiszik, hogy a változásnak azonnal érezhetőnek kell lennie. Mint egy varázsütésre egyik napról a másikra elérhető a vágyott állapot. Türelmetlenül várják, hogy történjen valami. Azonnal akarják az eredményeket.

Gondolj csak bele, ha például elmész edzeni, egy edzés után mennyit változott a tested? Egyáltalán nem fogsz látni változást. De ha kitartóan csinálod, és csak az vágyott cél lebeg a szemed előtt, akkor egy idő múlva már szemmel látható jelei lesznek a változásnak. A tested elkezd formásabb és izmosabb lenni. Hogy mennyi időnek kell eltelni ehhez, az egyedül rajtad áll! Rajtad áll mennyi energiát és munkát teszel bele! És ha nem adod fel idő előtt, azzal a jelszóval: -Ez nem működik! Nekem nem használ!

Ugyanígy működik a kineziológiai önfejlesztő módszer. Ez egy folyamatos munka részedről (is), amikor tudod, hogy mit szeretnél elérni, és addig csinálod amíg el nem éred azt! Már egy kineziológiai kezelésnek is van hatása, beindul a változás. Néha ez olyan kismértékű, hogy nem észrevehető. Ilyenkor van, aki azt mondja: – nekem ez nem használ!

Nem adnak időt maguknak, nem adnak időt a változásnak. Ugyanúgy ahogy a testnek idő kell a változáshoz, a léleknek is szüksége van időre. Gondolj csak bele egy súlyosabb lelki teher mennyi időt vesz igénybe amíg sikerül feldolgoznod? Vagy ez az érzelem feldolgozásra sem kerül csak belesüllyed a tudatalattid mélységeibe és onnan irányítja az életed? Lépésről lépésre fogsz eljutni a végső felismeréshez, amikor is már tudatosan tudod, hogy mely negatív múltbéli mintákat, milyen blokkokat és korlátozó hitrendszereket kell elhagynod és új alternatívákat választanod a vágyott jövő elérése érdekében. Visszakapod a választás szabadságát!

LÉGY TÜRELMES! LÉGY KITARTÓ! Kitartásod csak sikerrel járhat!