Kezdődik a böjtök és a méregtelenítések időszaka

Sziasztok!

Végre eljött a tavasz első napja. Igaz jó időt nem hozott magával, de ha a naptárunkra pillanatunk tudjuk, hogy ilyenkor kezdődik a böjtök és a méregtelenítések időszaka. Ilyenkor a legkedvezőbb megszabadulni az egész év alatt felhalmozott mérgektől, amit a táplálkozás során magunkba vittünk.

A leghatásosabb tisztító kúra a „böjtölés”. Én is ennek vagyok a híve. Évente 1-2 szer érdemes egy 7-10 napos méregtelenítő kúrát végigcsinálni. Igaz nem könnyű, de az eredmény nem marad el; sejtszintű tisztulás, és jelentős testsúly csökkenés! Akinek a böjt túl megerőltető fogyaszthat reggelente búzafűlét. A búzafűlé tele van enzimekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, erősíti az immunrendszert és nagyon jó méregtelenítő.

Nem elég csak a testünket megtisztítani a salakanyagoktól!

A lelki megtisztulás, avagy a múlt elengedése elválaszthatatlan része a tavaszi tisztító kúráknak. A sok negatív gondolat és érzelem, a stressz, a feldolgozatlan problémák ugyanúgy mérgezik a tested, mint bármely vegyi anyag, amit a táplálkozással viszel be.

Ha csak a tested salaktalanításával törődsz, félmunkát végzel!

A lelki méregtelenítésre nagyon jó módszer a kineziológia. A múltbéli traumák oldása megszünteti a magunk számára alkotott korlátokat. Ha oldjuk a bennünk felgyülemlett negatív érzelmeket, ezáltal megváltoztathatjuk a felfogásunkat, így elszakadhatunk a múlttól, ami eddig fogva tartott minket. Egyensúlyba kerülünk magunkkal és harmóniát teremthetünk az életünkben.

Mai tipp a méregtelenítéshez:

Teakeverékhez használjunk csalán-, diófa-, gyermekláncfű levelet, aranyvesszőfűvet, katángkórót, orvosi angelikát valamint máriatövis termését. Apiterápiás termékek közül részesítsük előnybe a méhpempőt, méhkenyeret. Aromák közül nagyon jó hasznát vesszük a citromolajnak, a kamillának és a borsmentának.

Ha bármilyen kérdésed van írj nyugodtan vagy keress meg személyesen. Szívből állok rendelkezésedre.

Szeretettel
Szilvi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük