Üdvözöllek oldalamon

Üdvözöllek az oldalamon! 

Először is hadd gratuláljak, mert ha már itt jársz, akkor eldöntötted, hogy változtatni szeretnél az eddigi életeden, és elindulsz te is az önismeret és az önfejlesztés útján. A kineziológia erre az egyik legjobb módszer. És hogy miért motiváló kineziológia? Mivel én is nagy szerelmese vagyok az önfejlesztésnek, folyamatosan járok motivációs tréningekre, rengeteg önfejlesztő könyvet olvasok, hogy hogy minél magasabb szinten éljem meg a tudatosságot. Egy tréningen született meg bennem az ötlet a motiváló kineziológiára. Az önfejlesztés egy életen át tartó tanulási elkötelezettséget jelent, az új ismeretek elsajátítása, hogy minél értékesebb emberek lehessünk.

Küldetésem, hogy segítsek azoknak:

  • akik elhatározták, hogy változtatnak az eddigi gondolkodásmódjukon, és elindulnak a fejlődés útján
  • akik keményen és kitartóan dolgoznak önmagukon, hogy előre haladjanak a kiteljesedett élet felé, de valami mégis visszatartja őket
  • akik tudatos szinten már tisztázták a problémájukat, de mégsem fordult jobbra az életük, helyette határozatlanságot és zavarodottságot éreznek
  • akik csökkenteni akarják a negatív érzelmi stressz hatásait illetve egy nyugodtabb és szabadabb életre vágynak.

Munkám célja, hogy megtaláljuk és oldjuk az elnyomott negatív érzelmeket, amelyek blokkolják a pozitív változásokat, amiket el akarunk érni. Valójában a tudatosság a kulcsszó. Amint egyre inkább tudatába kerülsz a gátló hiedelmeidnek, úgy nyílnak meg hitrendszered határai. Ahogy a határok kitágulnak, egyre nagyobb fejlődés válik lehetővé.

A cél az EGYENSÚLY megteremtése jelen és múlt között, a pozitív és negatív tudatosság között, a test, elme és lélek között.

Munkám az önfejlesztésre és tudatosság fejlesztésére irányul.

Ennek az oldalnak a létrehozásával az volt a célom, hogy minél több hasznos információt osszak meg veletek a témában. SŐT! Kiegészítem még a fitoterápiából szerzett ismereteimmel, hogyan előzzük meg a betegségeket, illetve hogyan lehetünk ismét egészségesek gyógyszerek nélkül.

Nyugodtan írj ha kérdésed van! Legjobb tudásom szerint próbálok segíteni a témához kapcsolódó problémákon.

Ha úgy érzed, hogy személyesen szeretnél tanácsot és segítséget kérni, szívből állok rendelkezésedre!

Mindig tartsd észben, hogy a Belsőd a legnagyobb tanítód!

Szeretettel
Szilvi